Tram-5-obres-c245

Tram 5: de plaça Colom a l’Havana Vella

El cinquè tram de l’actuació va des de la plaça Colom fins al final del terme municipal, situat a la cruïlla amb l’avinguda de l’Havana Vella. El termini previst d’execució de les obres d’aquest tram serà de 9 mesos, des del setembre de 2020 fins al mes de maig de 2021.

Aquest tram dona continuïtat a l’anterior, la plaça Colom, mantenint els quatre carrils: 1+1 per a vehicles privats i 1+1 per al transport públic, a més del carril bici que variarà el seu traçat per discórrer pel costat de muntanya fins a Gavà.

La transformació d’aquest tram serà qualitativament molt important i elements com les voreres, l’enllumenat LED i l’arbrat potenciaran la continuitat i l’esperit urbà de carrer central de la nova avinguda de la Constitució que ens connectarà amb Gavà, i amb la resta de municipis del Baix Llobregat pels que travessa aquest nou bulevard metropolità.

La mobilitat durant les obres:

Des del punt de vista de la mobilitat, suposarà el desviament del sentit Sitges pel carrer Església i el canvi de sentit del trànsit del carrer Narcís Monturiol  durant sis mesos aproximadament, així com altres afectacions puntuals que seran comunicades oportunament. D’altra banda, es recomana no circular per la plaça Colom per facilitar la realització de les obres i evitar que es creïn retencions de trànsit.

 

Modificació en la ubicació de contenidors i espais de reserva:

La presència de l’Hotel Floraparc en aquest tram i la cada vegada més evident oferta comercial i de restauració de la zona necessiten una reconfiguració de les ubicacions de serveis i espais d’estacionament reservat de càrrega i descàrrega, per exemple, adient a les necessitats de negocis i residents.

 

0

Comments are closed.